Menu

Væksthuset 5te.dk

Vi sætter en ære i at hjælpe nye iværksættere igang, men har også en interesse i eksisterende virksomheder, der ønsker at øge deres produktion, salg, kundeklientel eller hvad det måtte være. Hvis det har med vækst at gøre, kan vores ekspertise være til stor gavn for dig og din virksomhed.

Gennem vores fora får du muligheden for at tage kontakt til iværksættere, der med vores hjælp selv har været iWork-abroad-startup-business-plan-mangennem en større forandringsproces af deres virksomhed, og forskere der kan være behjælpelige med at undersøge behov, markedsanalyser, egnede lokationer til din virksomhed og trends indenfor specifikke brancher og meget mere.

Ved vores workshops, der afholdes med jævne mellemrum, vil der ligeledes være præsentationer, som kan være med til at give dig inspiration til en positiv forvandling af din virksomhed. Der vil ligeledes være mulighed for at drøfte forskellige scenarier og stille spørgsmål til vores trendsættere, som er blandt de absolut bedste, der findes på markedet.

På vores lokation er det også muligt at leje dig ind, således at du konstant er omringet af iværksættere, forskere, folk med gode ideer og studerende. Dette giver alle en unik mulighed for at skabe nogle utrolige brainstorming sessioner, hvor alverdens synspunkter bliver udvekslet. Dermed bliver du fuldt udrustet og godt klædt på til at gå igang med at udvide din virksomhed, og gøre dit for, at det kan opnå dets fulde potentiale.

Vi takker dig for din tid til at læse vores materiale igennem og håber at indholdet af denne hjemmeside kan være med til at styrke din virksomhed. Vi står altid til rådighed for assistance, uanset om det blot er tips og tricks, du er ude efter, udveksling af erfaringer, hjælp til at finde de leverandører, der kan opfylde din virksomheds krav om kvalitet og mængde eller noget helt andet. Mulighederne er mange, og det er kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvor langt du kan tage din virksomhed på denne eventyrlige vækstrejse.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin