Menu

Når virksomheden skal vokse

Med IT-forholdene på plads er du klar til at arbejde med og udvide din virksomhed. Bredere sortiment og udvalg af de produkter eller tjenester som du tilbyder dine kunder. Eller på godt gammeldags dansk: vækst!

Men vækst er meget mere end blot en udvidelse af en virksomheds portefølje. Det er nødvendigt at have en in465617281-800xx1846-1040-0-177frastruktur, som tillader disse udvidelser. Hvis din kundeportal pludselig udvides fra 500 til 5000, har du da de nødvendige ressourcer til at håndtere dette? Kommer der flere produkter på hylderne, vil det også være nødvendigt med yderligere lagerplads, således at du undgår at forsinke leveringer til dine kunder. Har du en kundeservice afdeling, der håndterer ordremodtagelser og generelle henvendelser fra eksisterende eller potentielle kunder, er det måske nødvendigt at ansætte yderligere personale til at håndtere de volumener, du forventer som en del af væksten. På samme måde med lageret og udvidelsen af det sortiment af produkter, du tilbyder.

Har du en webshop organiseret på din virksomheds hjemmeside, vil det være nødvendigt konstant at få denne opdateret i takt med at nye produkter bliver tilgængelige. Ikke kun skal de lægges ind i webshoppen, men der vil også skulle skrives korte beskrivelser af hvert enkelt produkt. I nogle tilfælde måske endda en forklaring på, hvordan produktet fungerer, og hvad kunden kan forvente at få for sine penge.

Er din virksomhed en produktionsvirksomhed, kan en udvidelse, udover udvidet lagerplads til råmaterialer og de færdige produkter, også betyde en potentiel investering i nye maskiner. Derudover skal du også tænke på logistik, da et større produktsortiment og øget salg også er lig med flere transporter både til og fra lokationen. Flere transporter med råmaterialer til virksomheden, og flere transporter fra virksomheden med de færdige produkter, enten til direkte levering hos en kunde, eller til en filial. Har du den nødvendige plads til at håndtere en øget mængde transport på virksomhedens domicil? Vil det være nødvendigt at udvide, eller måske endda overveje at kigge på andre lokationer hvor din virksomhed kan opfylde dets fulde potentiale? I så fald skal du være forberedt på, at det område din virksomhed ligger i netop nu, måske ikke er i stand til at imødekomme det behov, du har i tankerne. Vil flytning til en anden kommune, eller måske en helt anden landsdel være en mulighed? Hvad vil det få af betydning for det eksisterende personale? Har de mulighed for at følge med virksomheden, eller vil du skulle starte helt forfra med nye ansatte, som måske har behov for en periode med oplæring for at blive fortrolig med maskiner og systemer?

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin