Menu

Hjælp og råd fra andre brugere

Når du spekulerer i IT-systemer, hvad er så vigtigst for dig, når du skal vælge lige præcis det system, som du ønsker skal anvendes i din virksomhed?

Er det funktionalitet og brugervenlighed, hvor du vitterligt kan placere en nyansat foran en computer, og de er klar til at arbejde efter en kort præsentation, men hvor ulempen måske kan være, at de anvendte systemer begrænser avanceret brug?

Er det de udgifter, der er forbundet med systemerne? Er du bedst tjent med en engangsbetaling for et system, elittopler kan det bedre svare sig at betale for en fast service, der indebærer vedligeholdelse, lagring, backup systemer med mere? Ønsker du en lokal IT-ekspert ansat i firmaet, der kan supportere brugerne, efterhånden som et behov for assistance opstår, eller hvis nedbrud forekommer, eller vil firmaet være bedst tjent med at outsource denne del til en tredjepart, som udelukkende arbejder med dette til dagligt?

Spørgsmålene er mange og kan til tider give anledning til hovedpine, da IT er en meget kompleks verden med mange scenarier om, hvordan man vil forholde sig, hvis diverse scenarier opstår. Hos 5te.dk er vores overordnede formål som væksthus at hjælpe med at besvare disse spørgsmål.

Det kan være gennem forskellige fora, hvor du stiller spørgsmålene, og vores brugere kommer med forskellige bud på hvilke fordele og ulemper et givet valg kan medføre. Fordelen ved vores fora er, at alle vores brugere enten arbejder med IT til daglig eller på et eller andet tidspunkt har stået i samme situation som dig, hvor en vigtig beslutning skulle træffes i forhold til opsætning af vigtige systemer i virksomheden.

Fra tid til anden afholder vi også temadage, hvor vi har forskellige præsentationer, både af iværksættere af forskellige IT-systemer, men også af IT-specialister med diverse kompetencer. Disse kan hver især bidrage til dit komfortable valg af systemerne du ønsker at anvende.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin