Menu

Din babysitter er lige her – på nettet

Internettet kan altså lidt af hvert, det kan vi ikke benægte. Via den teknologiske udvikling er det lykkedes at koble os alle sammen via de sociale medier, såsom Facebook, Twitter og Instagram. For bare ti år siden eksisterede disse platforme slet ikke i vores hverdag, men nu er de en integreret del af måden, hvorpå vi planlægger, kommunikerer og henter inspiration. Førhen var fax eller e-mails omdrejningspunktet, men nu kan vi dele vores hverdag med mange andre på én gang, og vi kan benytte internettet som et talerør ud til majoriteten. Som følge af denne udvikling er der også etableret hjemmesider, der gør livet både nemmere og billigere.

Den teknologiske udvikling har været med til at skabe grobund for fora såsom Den Blå Avis og Airbnb, der giver os mulighed for at spare penge på både møbler, tøj, computerudstyr og ferieboliger. Men ikke nok med det, så kan vi nu også netværke med folk inden for en specifik branche, hvis vi mangler hjælp med et eller andet praktisk. Det kunne være hundeluftning, indkøb eller børnepasning, hvor folk i lokalområdet kan stille sig til rådighed og gøre din hverdag lidt nemmere.

Find det rigtige babysittermatch

Det kan være både tidskrævende og svært at skulle opsøge alle institutioner i nærområdet for dels at danne sig et overblik over pasningsmulighederne, dels priserne. Brug i stedet nettet til at finde det optimale babysittermatch.

Hvis du f.eks. bor i København, kan det være ekstra dyrt at have børn i de traditionelle og store daginstitutioner, såsom børnehaver og vuggestuer, og måske har dit barn brug for mere opmærksomhed fra pædagogen, hvilket det kan få i en mindre børnegruppe. Men hvordan finder man så lige den type børnepasning, der matcher de individuelle ønsker, økonomien og den geografiske placering? Du kan finde babysitters i København her ved at gennemtjekke de forskellige profiler. Hver babysitter eller dagplejemor har oprettet en profil, hvor de beskriver deres erfaring, personlighed og den ønskede arbejdstid. På den måde kan du nemt vælge ud fra en række relevante kandidater samt danne dig et hurtigt overblik over de babysittere, der er tilgængelige i dit lokalområde. Måske leder du efter en dagplejemor lige rundt om hjørnet, eller måske har du brug for en ung barnepige der kan lave sjov og ballade, når mor og far ikke er hjemme i weekenden? Uanset hvilket behov du har, kan hjemmesiden Babysittermatch hjælpe dig med at finde den bedste kandidat.

En dagpleje er en hyggelig konstellation af en dagplejemor og to til fem børn. Det gode ved en dagplejemor er, at børnene får mere ro i hverdagen, og samtidig har dagplejemoderen mulighed for at give børnene mere opmærksomhed.

Det kan imidlertid være noget af en labyrint at finde en dagpleje, der passer perfekt til dig og dit barn. Du kan se de tilgængelige dagplejer i København her. Søg efter det sted, der får din lille dreng eller pige til at glæde sig til at komme hen i dagplejen hver eneste morgen. Hvem ved, måske vil de slet ikke hjem igen? Ren ønsketænkning, ja. Men også meget sandsynligt med den rigtige dagpleje. Der er som sagt et hav af muligheder for at få børnene passet, og internettet kan gøre din søgen hundrede gange lettere, hvis du blot ved, hvor du skal søge på nettet.

Fanø-eksemplet

De senere år har der været stor debat om omkostningerne ved børnepasning i daginstitutionerne, og det er stadig ret utroligt, hvor meget priserne kan variere fra kommune til kommune rundt omkring i landet. Selv de kommuner, der grænser op til hinanden, kan være nogle af landets henholdsvis dyreste og billigste, når det gælder børnehaver og vuggestuer. Det er eksempelvis billigere med børnepasning på Fanø, skriver TV Syd Danmark. På Fanø har man nemlig forsøgt at gøre øen til et mere attraktivt og omfavnede sted ved bl.a. at nedsætte udgifterne på daginstitutionerne ganske markant. Håbet er, at man herigennem kan lokke flere børnefamilier til øen, nu hvor de fleste er rykket ind mod Danmarks storbyer, i stedet for at bosætte sig i de mindre øsamfund. Måske vil børnefamilierne i Storkøbenhavn overveje det stille og rolige ø-liv en ekstra gang, når de ved, hvor meget der kan spares på børnepasningsområdet?

Der findes uendeligt mange hjemmesider og tilbud, som vi hverken har hørt om, eller nogensinde kommer til at høre om. Til gengæld er der en grund til, at sites såsom Airbnb og Babysittermatch er blevet så populære, som de er. De har nemlig begge en utroligt nem brugerflade, der gør det nemt at navigere rundt på siden. Tilgængeligheden og enkelheden i deres koncepter og design giver derfor kunderne lyst til at tage del i herligheden.

Måske skulle du tage et kig, og se, om du kan få dækket dine praktiske behov på en af de ovennævnte sider.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin